Siste gang jeg bodde på Koh Rong Samloem Jeg gikk for min vanlige tur til Lazy Beach - En vakker uberørt del av Samloem hvor sanden er myk, det blå vannet glir i solen, og de omsluttende fjellene gir flott utsikt (se på videoen vi laget nedenfor for en bedre ide).

Jeg er fortsatt overrasket over hvor vanskelig denne vakre delen av Samloem er å finne - de to første gangene jeg dro til Saracen Bay Jeg var fortsatt ingen klokere for sin eksistens (det er ingen tegn på noe slag for å vise deg hvilken vei å ta gjennom jungelen). Jeg har blitt fortalt at eieren av Lazy Beach Resort foretrekker det på den måten, fordi det betyr at bare de mer eventyrlystne turister gjør det ut.

For å gi deg en grov ide, er Lazy Beach en 40 minutters spasertur gjennom jungelen. Når du har funnet veien fra Saracen Bay, er det en ganske rett frem reise, men banen er litt skjult. For å gjøre det lettere det nye feriestedet 'Royal Retreat'har bygget sin Octopussy Bar nær stien - Du kan ta en titt rundt der for en sti inn i jungelen eller spør en kelner i baren.

Octopussy Bar
Jungle Trail

Lazy Beach Inngang

Selv om det er litt skremmende i begynnelsen, er jungelen gange egentlig ikke så ille. Jeg er ikke en bestemt fan av skumle crawlies, men så langt er det eneste jeg har sett på reiser til Lazy Beach en leguan og et par små apekatter (vær forsiktig så du ikke kommer for nær dem - de er vill! ). Stien er rimelig bred også, så du er ikke nær kantene der jeg alltid bekymrer meg for en skjult slange.

Selve jungelen er virkelig fantastisk. Jeg vokste opp i England, så til tross for å ha bodd her i noen år, er jungelen fortsatt ganske eksotisk for meg - Mangfoldet, flotte forskjellige typer vegetasjon og trær, og det generelle ukjente er ganske fascinerende.

Lazy Beach Jeg vil si er definitivt verdt turen. Det er en unik del av Samloem som jeg personlig vil se om du bor på øya, selv om bare for et par timer. Feriestedet der skaper en avslappet atmosfære som er veldig avslappet, spesielt i baren, hvor du kan ligge tilbake i en komfortabel stol, få en hyggelig kald drink og beundre utsikten som lytter til ingenting, men lyden av crickets. Bli eventyrlystne

Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Vis-fra-Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Lazy-Beach-on-Koh-Rong-Samloem

Solnedgang på lat strand, Koh Rong Samloem

Baren på Lazy Beach

Hvis du vil vite om Snorkling på Lazy Beach, les: Lazy Beach Snorkling. For deres hjemmeside, besøk: Lazy Beach Nettsted.

kommentarer